Promo

Najbolji komunikacijski plan

Bernaysove studentice osvojile strukovnu nagradu HUOJ Mlada nada

Studentice Veleučilišta Bernays Iva Marciuš i Lara Galzina, osvojile su strukovnu nagradu HUOJ Mlada nada za najbolji komunikacijski plan u akademskoj godini 2023./2024. 

Njihov zajednički projekt pod nazivom „Mlinar – Okus pozitivnih promjena“, kojega su osmislile pod mentorstvom predavačice Tatjane Spajić, proglašen je najboljim prema ocjeni žirija Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Komunikacijski plan si Iva i Lara osmislile na kolegiju Strateško komuniciranje gdje su se završni studentski projekti usmjerili na izradu krovnih DOP strategija s naglaskom na provedbu njihove komunikacije. Projekti su se bavili temama poput integracije stranih radnika, bacanja hrane i očuvanja energije, što se pokazalo kao pun pogodak jer se radi o aktualnim, zanimljivim i važnim temama za društvo.

Studentska nagrada Mlada nada dodijeljena je u sklopu jubilarne desete studentske konferencije Neki novi klinci koja već deset godina pod kapom HUOJ-a okuplja studente, stručnjake i znatiželjnike željne znanja i inspiracije.

Osim Ive i Lare, među 16 finalista u konkurenciji za glavnu nagradu HUOJ Mlada nada i to u različitim kategorijama bilo je još petero studenata s Bernaysa: Iva Sušak (mentorica: doc. dr. sc. Dina Tomšić), Miriam Skelin (mentor: mr. sc. Branimir Blajić), Mladen Hren (mentor: doc. dr. sc. Krešimir Dabo), Tea Cvetić (mentor: doc. dr. sc. Dejan Gluvačević) i Maja Marija Radoš (mentor: doc. dr. sc. Dejan Gluvačević) što dodatno potvrđuje kvalitetu rada na Bernaysu.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu