Novi programi

Dođite na VSS i otkrijte studije sigurnosti

Studijski programi koji vam pružaju najnovija znanja na upravljačkoj i voditeljskoj razini po uzoru na švicarsku kvalitetu.

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja? Želite si povećati mogućnost bržeg i lakšeg zaposlenja? Stručni prijediplomski i diplomski studiji sigurnosti koji kreću u listopadu 2023. godine pružit će vam jedinstvenu priliku obrazovati se i pripremiti za tržište rada te postati stručnjak u području sigurnosti. Program će Vam pružiti najnovija znanja na upravljačkoj i voditeljskoj razini po uzoru na švicarsku kvalitetu.

Veleučilište studija sigurnosti (bivša Visoka škola za sigurnost) dio je Swiss School of Business and Management (SSBM Geneva) koja je globalna, inovativna i jedinstvena poslovna škola sa studentima iz preko 130 zemalja svijeta. Veleučilište studija sigurnosti gaji višedesetljetnu tradiciju obrazovanja sigurnosnih stručnjaka, akreditirana je visokoškolska ustanova u Republici Hrvatsko kroz koju je prošlo više od 4 tisuće alumni studenata.

Predavanja se održavaju u modernom, novouređenom kampusu u Zagrebu, u inovativnom poslovnom okruženju koje potiče kreativnost, inovativnost i timsko druženje. Kampus se može pohvaliti s većim brojem ergonomski, didaktički, informatički, ali i dizajnerski opremljenih predavaona, lounge prostorijama za boravak studenata, prostorijama za učenje i istraživanje, kantinama, prostorijom za multimedijske potrebe, konferencijskim prostorijama za networking druženja, rooftop prostorom itd.

Veleučilište studija sigurnosti poziva sve zainteresirane da posjetite njihov kampus u Zagrebu na adresi Veslačka 2a, upoznate profesore i studente, a njihovo osoblje će Vas provesti po kampusu, predstaviti studijske programe i mogućnosti zapošljavanja po završetku istih. Svoj posjet možete prijaviti putem ankete.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte ih putem telefona na broj +385 (1) 4668 819 ili na info@vss.hr.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu