Foto: Zbor Veleučilišta Republike Hrvatske

7. sjednica Zbora veleučilišta

Predloženi članovi tijela u sustavu visokog obrazovanja i rasprava o kategorizaciji znanstvenih i umjetničkih radova i projekata

Zbor veleučilišta raspravljao je i donio odluke o prijedlogu svojih predstavnika u tijelima i povjerenstvima u sustavu visokog obrazovanja.

U četvrtak, 18. svibnja 2023. održana je sedma sjednica Zbora veleučilišta u prostorijama Veleučilišta Edward Bernays. Zbor veleučilišta raspravljao je i donio odluke o prijedlogu svojih predstavnika u tijelima i povjerenstvima u sustavu visokog obrazovanja.

Na ponovljenom pozivu za predlaganje članova Akreditacijskog savjeta Agencije za znanost i visoko obrazovanje Zbor veleučilišta donio je odluku o predlaganju dr. sc. Stjepana Lackovića, prof. struč. stud. s Veleučilišta Baltazar Zaprešić te dr. sc. Željke Zavišić, prof. struč. stud. s Veleučilišta Effectus.

Na sjednici je donesena odluka i da se za člana Radne skupine za izradu Nacrta prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obavljanju studentskih poslova predloži doc. dr. sc. Dejan Tubić, dekan Veleučilišta u Virovitici, a za zamjenika člana dr. sc. Mateja Petračić, prodekanica Veleučilišta u Karlovcu.

Zbor veleučilišta je na sjednici raspravljao i o prijedlogu Odluke o kategorizaciji znanstvenih i umjetničkih radova i projekata kao sastavnog dijela Nacionalnih kriterija za izbor na radna mjesta na veleučilištima (Nacionalnih veleučilitnih kriterija).

Galerija

Pogledaj galeriju
Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu