Foto: Zdravstveno veleuciliste Zagreb

Zdravstveno veleučilišta

Studenti i profesori sudjelovali na BeEmTel projektu u Italiji, Novara

U periodu od 04.03. do 08.03. studenti i profesori Zdravstvenog veleučilišta sudjelovali su na Learning, Training and Teaching Activity (LTTA) unutar Erasmus Project u Novari, Italija. Zdravstveno veleučilište sudionik je projekta BeEmTel sa sveučilištima iz Italije, Grčke, Rumunjske i Njemačke. 

Nakon uspješnog provedenih prvih dijelova projekta unutar kojeg su razvijena predavanja i prezentacije nakon čega su iste stavljene na platformu, studenti su pristupili e-tečaju. Po završetku rješavali su završnu provjeru znanja, te su studenti prema uspješnosti rješavanja testa rangirani i odabrani za posjet simulacijskim centrima u Italiji i Njemačkoj. Prvih 5 studenata koji su odabrani za sudjelovanje u Italiji su Marina Vidaković, Veronika Trubić, Ena Matijević, Monika Šuver i Nikolina Mikić. Studentice su u pratnji Martine Smrekar i Sanje Ledinski kroz 5 dana sudjelovale u predavanjima te simulacijskim vježbama na Universa Del Piemonte Orientale, Crimedim, Research Center in Emergency and Disaster Medicine.

Studenti i profesori su uspješno razmjenjivali znanja i iskustva iz simulacijskih vještina tijekom edukacijskih procesa, te su posjetom simulacijskom centru imale mogućnost uvida u nove alate koji se koriste u simulacijskim vježbama.

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu