Međunarodni HYBRIDC projekt

Veleučilište kriminalistike i javne sigurnosti provodi istraživanje "Abuse of ICT in creating and spreading disinformation"

Veleučilište kriminalistike i javne sigurnosti provodi istraživanje "Abuse of ICT in creating and spreading disinformation" s ciljem ispitivanja percepcije, stavova i ponašanja građana vezana uz stvaranje, širenje te utjecaj lažnih i netočnih informacija unutar medijskog prostora na internetu. 

Istraživanje se provodi u sklopu trogodišnjeg Erasmus+ projekta "Cooperation for developing jointcurriculum on tackling hybrid threats - HYBRIDC" (ERASMUS+ KA220-HED - Cooperation partnerships in higher education) kojeg Veleučilište kriminalistike i javne sigurnosti realizira u partnerstvu sa Akademijom za sigurnosne znanosti (EASS) iz Republike Estonije i Sveučilištem Mykoloas Romeris (MRU) iz Republike Litve.

Iako online forma upitnika dolazi na Vašu mail adresu, Vaš identitet ni u kojem slučaju neće biti ugrožen, budući da je cilj istraživanja ISKLJUČIVO analiza grupnih podataka. Istraživanje za Vas ne donosi nikakav rizik te Vaš ugled i sigurnost ni na koji način ne mogu biti ugroženi sudjelovanjem. Odustati možete u bilo kojem trenutku. Okvirno vrijeme ispunjavanja upitnika je oko 15 min.

Za dodatne informacije slobodno se javite na mail adresu katolis@fkz.hr

Glavni cilj HYBRIDC projekta je izrada novog i inovativnog integriranog transnacionalnog magistarskog studijskog programa, međunarodnog kurikuluma o borbi protiv hibridnih prijetnji za europski magistarski studij, kurikuluma od 60 ECTS na engleskom jeziku. Program studija će se pridržavati Standarda za osiguranje kvalitete zajedničkih programa u Europskom prostoru visokog obrazovanja (EHEA) te će biti izrađen u skladu sa zahtjevima razine 7 Europskog kvalifikacijskog okvire (EQF).

Povratak na sve novosti

POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranica strucnistudiji.hr radila ispravno i kako bismo konstantno unapređivali naše sadržaj stranice koristimo nužne, analitičke i marketinške kolačiće. Odabirom “Postavke" u mogućnosti si postaviti ograničenja, a više informacija potraži u našoj Politici privatnosti, zaštite podataka i kolačića.

IZABERITE KOLAČIĆE NA STRANICI

Odaberi preferencije vezane za upotrebu funkcionalnih i/ili marketinških kolačića, vezanih za korištenje naših stranica, opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu